Skolstädning Stockholm

Vi håller rent för elevernas skull | 08-760 66 11

Övriga städtjänster

ETT FLERTAL KOMPETENTA STÄDTJÄNSTER

Vid sidan av skolstädning så erbjuder vi flera andra städtjänster:

Flyttstädning

Att städa inför en flytt kan vara tungt och tidskrävande. Om du låter oss städa din gamla bostad så kan du koncentrera dig helt och hållet på den nya.

Storstädning

Prova på vår noggranna och prisvärda storstädning, så att du kan fokusera på mer inspirerande saker i livet. Storstädningen passar bra som startpunkt för en abonnerad hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle, som inför en fest eller något annat evenemang.

Hemstäd

Vill du slippa det tidskrävande städandet och få mer tid till familjen. Abonnera på vår hemstädning, i den ingår ett detaljerat program får alla hemmets rum.

Kontorsstädning

Vi erbjuder även daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytor till undanplockning av disk. Med en storstädning kan vi bidra till minskade allergibesvär och bättre trivsel på arbetet.

Trappstädning

Trapphus, framför allt trapphusgolv, slits mycket, inte minst på vintern med allt grus och slask som dras in. Vår trappstädning minskar slitaget och höjer hållbarheten och ökar förstås trivseln i trappuppgången också.

Fönsterputsning

Vi hjälper förstås även till med fönsterputsningen, ett arbete som kan vara svårt och tidskrävande för en privatperson. Bättre ljusinsläpp ger större trivsel i ditt hem!

Andra RUT-tjänster

Vi kan även hjälpa till med en del andra hushållsnära tjänster som ökar komforten och trivseln i ditt liv. Våra sällskapstjänster innebär att vi hjälper personer som känner sig ensamma. I vårt sällskap låter vi kunden komma ut på olika nöjen.  Vi följer med på  promenader, vi hänger med på biblioteket eller hjälper till med besök på teater eller varför inte en fotbollsmatch.

I vår hemmafixartjänst ingår hjälp med enklare hantverkstjänster, som att fästa gardinstänger, montera möbler, hänga upp tavlor och installera tv, DVD eller dator.

 

Vi städar i skolan – för att barnen ska få en bra arbetsmiljö!