Övriga städtjänster

Vid sidan av skolstädning så erbjuder vi flera andra städtjänster:

Flyttstädning

Att städa inför en flytt kan vara tungt och tidskrävande. Om du låter oss städa din gamla bostad så kan du koncentrera dig helt och hållet på den nya.

Storstädning

Prova på vår noggranna och prisvärda storstädning, så att du kan fokusera på mer inspirerande saker i livet. Storstädningen passar bra som startpunkt för en abonnerad hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle, som inför en fest eller något annat evenemang.

Hemstäd

Vill du slippa det tidskrävande städandet och få mer tid till familjen. Abonnera på vår hemstädning, i den ingår ett detaljerat program för alla hemmets rum.

Kontorsstädning

Vi erbjuder även daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytor till undanplockning av disk. Med en storstädning kan vi bidra till minskade allergibesvär och bättre trivsel på arbetet.

Trappstädning

Trapphus, framför allt trapphusgolv, slits mycket, inte minst på vintern med allt grus och slask som dras in. Vår trappstädning minskar slitaget och höjer hållbarheten och ökar förstås trivseln i trappuppgången också.

Fönsterputsning

Vi hjälper förstås även till med fönsterputsningen, ett arbete som kan vara svårt och tidskrävande för en privatperson. Bättre ljusinsläpp ger större trivsel i ditt hem!

Steril städning

Hos oss hittar du utbildad personal som kan utföra steril städning för exempelvis laboratorier. Steril städning kräver extra precision och särskilda maskiner.  


Vi städar i skolan – för att barnen ska få en bra arbetsmiljö!